Skip to content Skip to footer

Carlsro: en minnesvärd upplevelse i Ålands skärgård

Badhotell i Historisk Miljö med endast 30 minuter från fasta Åland, i den pittoreska skärgårdskommunen Föglö, finner man Carlsro – en historisk gård från 1912. Här erbjuds gästerna en möjlighet att njuta av en fridfull och charmig vistelse. Med sitt mysiga boende, läckra mat och dryck, samt en delikatessbutik från 1938, är Carlsro en plats som kombinerar tradition och komfort.

Carlsro sätter gästerna i fokus, med målet att skapa minnesvärda upplevelser i en genuin atmosfär. Här välkomnas besökarna med leenden och glad musik, vilket förstärker den varma och inbjudande stämningen.

Det unika med Carlsro Badhotell är den harmoniska blandningen av åländska och danska traditioner. Den åländska badhuskulturen får nytt liv genom det klassiska badhotellskonceptet från Danmark. För en fullständig upplevelse rekommenderas ett besök på Carlsros restaurang, där den dansk-åländska fusionen kommer till sin rätt.

Observera att restaurangen denna sommar endast är öppen för frukost och lunch. Det är rekommenderat att boka i förväg för att säkerställa plats.

Då Carlsro i år inte har öppet på kvällen så rekommenderas ett besök till grannrestaurangen Seagram som ligger ett stenkast från Carlsro

 

 

Carlsro Café & restaurang.

Café & Restaurang

För de som uppskattar god mat och dryck, erbjuder Carlsro hembakta bakverk tillsammans med en kopp kaffe eller te. Det dansk-åländska köket bjuder på en smakrik upplevelse, med rätter som serveras till frukost, lunch och middag i en genuin skärgårdsmiljö.

 

 

Carlsro delikatessbutik.

Delikatessbutik

Delikatessbutiken på Carlsro har ett brett utbud av nordiska delikatesser med fokus på hållbarhet och kvalitet. Här kan man njuta av smakerna på plats eller ta med sig hem. Det är också den perfekta platsen att hitta en present till någon man tycker om.

 

 

Carlsro bastu.

Badhotell

Vakna upp till en vacker sjöutsikt i en lugn och avkopplande omgivning. Efter en god natts sömn kan man ta på sig morgonrocken och promenera ner till badbryggan för ett uppfriskande morgondopp. För den som föredrar att slappna av, finns solstolar, bastu och jacuzzi tillgängliga.

Låt dagen flyta på i din egen takt. Oavsett om du vill ta ett dopp i det blå eller koppla av med en bra bok i solstolen, finns det gott om utrymme för alla behov.

Boka innan!

Observera att restaurangen sommaren 2024 endast är öppen för frukost och lunch, med öppettider mellan 09.00-10.30 och 11.30-16.00. Sista bokning tas emot kl. 15.00.

 

 

Carlsro Badhotell

Dela